בהונות עוף ברביקיו
הבהונות עוף ברביקיו נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם שום, פילה עוף, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. מתכונים דומים: פריך אפוי בתנור בהונות עוף, פריך, בהונות עוף אפויות בתנור, ו בהונות ירוקות מבעיתות.
הוראות
משרים את השיפודים במים לפחות 30 דקות.
בסיר בינוני, מוסיפים שמן זית, שום ובצל ומניחים על אש בינונית.
לטגן במשך 2 עד 3 דקות. כאשר הבצלים רכים ושקופים, מוסיפים את המרכיבים הנותרים ואת העונה, לפי הטעם. מבשלים במשך 5 דקות עד מעובה.
שיפוד חצי tenderloin על כל אחד שיפודי עץ ספוג, שמירה על tenderloin לקראת הסוף.
לטפטף את העוף בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל שיפודים על אש בינונית. מבשלים 2 דקות ואז להפוך כל שיפוד מעל פעם אחת ולאחר מכן מברשת על רוטב ברביקיו שמורות. מבשלים 2 עד 3 דקות עד מבושל דרך.