בודין בלאנק עם כרישה ורוטב חרדל
גשו לסופר וקנו שמן צמחי, תפוחי אדמה, נקניקיות עגל וחזיר כמו בודין בלאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו בודן בלאן-חזה הודו ממולא עם ערמונים, כרישה ברוטב חרדל, ו צלעות חזיר עם כרישה ברוטב חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, להביא את ציר העוף לרתיחה.
מוסיף את הכרישה וקורט כל אחד מלח ופלפל. מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה, בזהירות להפוך את הכרישה פעם אחת, עד מכרז, על 10 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הכרישה לצלחת.
יוצקים את המניה לתוך כוס גדולה למדידת כוס.
בסיר גדול, לכסות את תפוחי האדמה עם מים.
מוסיפים קמצוץ גדול של מלח ומביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני עד למכרז, כ 12 דקות.
יוצקים את המים. הגדר את הסיר על המבער החם ולנער את תפוחי האדמה במשך 1 דקה לייבש אותם. להעביר את תפוחי האדמה דרך מעשר לסיר בינוני. מערבבים בעדינות את החמאה, ואז מערבבים בחלב. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל ומכסים.
במחבת הגדולה, מחממים את השמן עד מנצנץ.
מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים מעל חום גבוה עד השחמה קלה, על 1 דקה לכל צד.
יוצקים את מרק בישול כרישה שמורה, לכסות ומבשלים על חום נמוך בינוני במשך 5 דקות.
מעבירים את הנקניקיות למגש מחומם ומכסים בנייר כסף.
מרתיחים את המרק במחבת על חום גבוה עד מופחת 2 כוסות, על 3 דקות.
מוסיפים את השמנת ומרתיחים עד מופחת בשליש, על 10 דקות. מערבבים בשני חרדל ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הכרישה לרוטב ומבשלים על אש נמוכה עד מחומם דרך.
לחמם מחדש את תפוחי האדמה, עדיין מכוסה, על חום גבוה בינוני, ערבוב פעם אחת. כפית את תפוחי האדמה על צלחות ולהגדיר את הנקניקיות כרישה לידם. כפית את רוטב החרדל על כרישה ותפוחי אדמה, מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים.