בוטנים פריכים
גשו לסופר וקנו מים, סוכר, בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה די גרוע. נסו חטיפי עוגיות בוטנים פריכים עם ציפוי חמאת בוטנים, בוטנים פריכים, ו פריכת הבוטנים הטובה ביותר של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
לפרוס כמה גיליונות של נייר כדי כפית את בוטנים פריכים חמים על.
במחבת גדולה מערבבים את הסוכר, הסירופ והמים יחד. מבשלים בחום בינוני-גבוה, ערבוב קבוע.
חום עד התערובת יש עקביות כדור קשה.
חום עד 250 עד 265 מעלות F (121 עד 129 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ ירד לתוך מים קרים יוצר כדור נוקשה. אם אתה לא הבעלים של מדחום ממתקים, מדי פעם להחזיק כף מעל תערובת, ומאפשר לו לטפטף את הכף. כאשר התערובת היא בשלב כדור קשה, זה יהיה "שיער" את הכף בעת נפילה, נראה כמו קורי עכביש ברורים.
לאחר תערובת היא עקביות כדור קשה, להוסיף בוטנים גלם. (הם יקפצו קצת.) כאשר התערובת מתחילה להפוך אור חום בהיר, כאילו זה מתחיל לשרוף, להסיר מהתנור.
כפית החוצה חתיכות בגודל ביס על רדיד unbuttered, ערבוב כל הזמן בין כל כמה חתיכות.
תערובת יכולה גם להיות שפכו על רדיד unbuttered כמו חתיכה אחת גדולה שבור לחתיכות קטנות יותר פעם מקורר.