בויאבז קלאסי עם קרוטונים עם ראש כרוב
צריך מנה עיקרית ללא חלב? מרק בויאבז קלאסי עם קרוטונים עם ראש כרוב יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מיץ צדפות, שיני שום, מולים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק דגים עם רוויל חריף, Bouillabaisse עם Rouille ו טוסטים שום, ו קיץ בויאבז עם סמוקי רויל (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין rouille, לשלב פלפלים אדומים קלויים ומיונז בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה. תניח בצד.
כדי להכין את קרוטונים, לארגן פרוסות בגט בשכבה אחת על תבנית אפייה; לאפות פרוסות ב 400 במשך 8 דקות או עד קלוי. לשפשף צד אחד של כל קרוטון עם צד לחתוך של חצאי שן שום; להשליך חצאי שן שום. הניחו קרוטונים בצד.
כדי להכין בויאבז, מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום למחבת; מבשלים 8 דקות או עד למכרז.
מוסיפים עגבניות; מבשלים 3 דקות.
להוסיף זעפרן; לבשל 30 שניות.
מוסיפים תפוחי אדמה, שומר, מיץ צדפות ומרק; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות או עד תפוחי אדמה כמעט נעשה. הגבר את החום למדיום.
הוסף צדפות; כיסוי ומבשל 5 דקות.
להוסיף מולים; כיסוי ומבשלים 3 דקות.
מוסיפים שרימפס ודגים; מכסים ומבשלים 5 דקות או עד שהקונכיות נפתחות, שרימפס נעשה, ופתיתיתים דגים בקלות עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness. השליכו פגזים שלא נפתחו.
מצקת 2 כוסות תערובת פירות ים לתוך כל אחד 6 קערות רדודות.
מורחים כל קרוטון עם כ 1 כף רוויל.
מניחים 1 קרוטון על גבי כל קערה; מפזרים כל מנה עם 1 כף פטרוזיליה.