בולגור & כיסוני תרד עם ביצים & עגבניות chutney
המתכון Bulgur & כיסוני תרד עם ביצים & עגבניות chutney יכול להתבצע בערך בעוד 40 דקות.. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, עלי סלט, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אספרגוס & קישואים עם עגבניות טריות & ג'ינג'ר chutney, עוגות תפוחי אדמה פודינג שחורות עם ביצים מטוגנות ועגבניות צ'אטני, ו פריטרים קינואה פריך עם עגבניות צ'אטני עגבניות ירוקות זברה ירוקה ירושה עגבניות.
הוראות
קודם תכין את הצ ' אטני. בסיר קטן, לחמם את הסוכר, חומץ וקצת מלח. מרתיחים במשך 1 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את הבצל והעגבניות. מבשלים במשך 1 דקות, ולאחר מכן להסיר מן החום ולהניח בצד.
מרתיחים את חיטה בולגור בשפע של מים עד רך על 5 דקות.
שים את התרד במסננת ושופכים מעל מים רותחים מהקומקום לנבול. להתקרר מתחת לברז הקר, ולאחר מכן לסחוט כמה שיותר מים ככל שאתה יכול. קוצצים ומוסיפים לבולגור עם הכמון, בצל, שום ופירורי לחם. עצה חצי לתוך מעבד מזון בליץ עד שהוא יוצר בצק עבה. חזור למחצית הנותרת עם הביצה המוכה וקצת תיבול.
מערבבים יחד, ואז לעצב לתוך 8 קציצות צמרמורת עד מוכן לבשל.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מחממים את השמן במחבת רחבה, רצוי לא מקל, ומטגנים את השחיטים בשתי קבוצות עד פריך משני הצדדים. בינתיים, מעט שמן פח פודינג יורקשייר 4 גומות ולשים בתנור כדי להתחמם במשך כמה דקות.
הסר ובזהירות לפצח את הביצים הנותרות לתוך החורים, ואז לאפות במשך 3-4 דקות עד שנעשה לטעמך. השתמש בקצה של סכין כדי לעזור להרים את הביצים, ולאחר מכן לשרת עם fritters, chutney וכמה עלי סלט.