בולגור וקציצות כבש ברוטב עגבניות
בולגור וקציצות כבש ברוטב עגבניות דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 293 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטרוזיליה, שמיר, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. נסו קציצות כבש ברוטב עגבניות, קציצות כבש עם רוטב עגבניות, ו קציצות כבש מתובל ברוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין כדורי בשר, להשרות בולגור 2 כוסות מים במשך 2 דקות; לנקז דרך מסננת בסדר.
שלב בולגור ו 7 מרכיבים הבאים (בולגור דרך 2 שיני שום טחון). כיסוי וצינה 30 דקות. צורה תערובת כבש לתוך 18 (1-אינץ') כדורי בשר; כיסוי וצינה 30 דקות.
כדי להכין רוטב, מחממים שמן בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים בצל; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
להוסיף 1 שן שום טחון; לבשל 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים יין אדום; מביאים לרתיחה. לבשל 2 דקות. מערבבים ב 1/2 כוס מים, קינמון, ועגבניות חתוכות לקוביות.
מוסיפים כדורי בשר; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות. הפעל כדורי בשר; לכסות ולבשל 10 דקות.