קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות33
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בולגור, משמש ורוטב אגוז אורן

בולגור, משמש ורוטב אגוז אורן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל בולגור, משמש, רוטב אגוז אורן. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צנוברים, פטרוזיליה שטוחה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, בולגור עם צנוברים, ו עגבניות ממולאות בבולגור וצנוברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בסיר כבד 3-4 ליטר מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל צנוברים, ערבוב כל הזמן, עד הזהב, 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז.
3
מוסיפים בצל למחבת, ואז להפחית את החום נמוך בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך אבל לא השחמה, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים בולגור ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. מערבבים במים, משמשים, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר מחבת מחום ולתת לעמוד, מכוסה, עד bulgur הוא מכרז, על 30 דקות. מערבבים אגוזים, פטה, פטרוזיליה, מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1
בולגור יכול להתבצע, ללא צנוברים, פטה, פטרוזיליה, 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. לחמם בסיר כבד על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, לפני הוספת מרכיבים הנותרים.* זמין בשווקים במזרח התיכון ו kalustyans.com.
מרכיבים שתצטרך