בולגור עם עשבי תיבול
בולגור עם עשבי תיבול עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 215 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מנטה, שמן זית, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכונים דומים: בולגור עם עשבי תיבול, סלט בולגור עם משמשים, רדיקיו, עשבי תיבול ואגוזים, ו בולגור פילאף עם עדשים ירוקות, מוגש עם בצל מקורמל-Mercimekli Bulgur Pilavi.
הוראות
שים בולגור בקערה, ואז לשפוך מים חמים (2 כוסות) על זה לכסות קערה עם ניילון נצמד.
בואו לעמוד עד מכרז, כ -10 דקות.
בינתיים, מחממים שמן זית במחבת כבדה קטנה על אש בינונית עד חם, ואז מבשלים שקדים, ערבוב, עד הזהב, על 1 דקה.
מסננים בולגור במסננת בינונית, ואז לחזור קערה ומערבבים בצל ירוק, עשבי תיבול, חנות-קנה קלוי-שמן שקדים (או שמן זית נוסף), 1 כפית מיץ לימון, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ושקדים (עם שמן). מתבלים במלח ועוד מיץ לימון אם תרצה.