בולגור פילאף טורקי עם כבש וחומוס
נסו קבב כבש עם בולגור פילאף, רגל כבש ממולאת פילאף בולגור ופרג (Gemisto Arni me Pilafi), ו בולגור פילאף עם עדשים ירוקות, מוגש עם בצל מקורמל-Mercimekli Bulgur Pilavi (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
2 חתיכות טופי הית' בר פלפל אדום בינוני-חם קרקע גס, רצוי מאראס טורקי או חלב סורי + יותר לקישוט (ראה משאבים, F4) 2 צ'ילי אנהיים טרי, חצוי לאורכו, זרעים וצלעות הוסרו, ולאחר מכן פרוס לרוחב דק 4 שרימפס וורידים פלפל שחור טחון טרי 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר בורגול גס (מס ' 4) 4 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר חומוס מבושל (שטוף אם משומר) 2 חתיכות טופי הית' בר מנטה מיובשת 2 חתיכות טופי הית' בר כמון קלוי וטחון 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. כתף כבש, גזוז של שומן וסחוס, ב 1/2-inch קוביות 2 חתיכות טופי הית' בר מלח, או יותר לפי הטעם 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר בצל צהוב פרוס דק