בולונז ממולאים פלפלים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך יין, סלרי, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בולונז ממולא פלפלים, פלפלים ממולאים [או קציץ בשר בפלפל פעמון], ו פלפלים ממולאים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
2
בסיר להביא מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים אורז ומערבבים. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים במשך 20 דקות, או עד רך ורך; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
4
חום 1 כף שמן במחבת גדולה על חום גבוה בינוני. מבשלים ומערבבים גזר וסלרי עד רך.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים בשר טחון ופנצ ' טה ומבשלים עד להשחמה ומתפוררים; מנקזים כל נוזל עודף, וחוזרים לחום.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים רוטב מרינרה, יין, פתיתי פלפל אדום, ומבשלים במשך 10 דקות. מוסיפים שמנת, חצי גבינת פרמזן ואורז. מבשלים 5 דקות יותר, או עד רוב הנוזל נספג.