בומביי תפוחי אדמה & פשטידות תרד
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תרד שלם & פשטידות תפוחי אדמה, פשטידות תרד, ו פשטידות תרד.
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
כדי להפוך את המילוי, לחמם מחבת של מים מלוחים. כאשר רותחים, מוסיפים תפוחי אדמה ומרתיחים במשך 15 דקות עד במכרז. ממיסים את החמאה ומטגנים את הבצל לכמה דקות.
מוסיפים כמון, זרעי חרדל, זנגביל וצ ' ילי ומטגנים, ערבוב מדי פעם, במשך כ -7 דקות עד רך. מערבבים בממרח קארי.
מבשלים את התרד במיקרוגל על גבוה במשך 5 דקות.
מסננים וסוחטים החוצה כמה שיותר נוזלים, ואז קוצצים אותו.
מסננים את תפוחי האדמה ולהטות אותם לתערובת התבלינים. למחוץ בקלילות כדי לשבור אותם לחתיכות ולא מחית. לזרוק את תערובת התבלינים עם שפע של מלח כדי לצפות אותם, ולאחר מכן להוסיף את התרד, עגבניות וכוסברה.
בזהירות לפרוש את המאפה מברשת 2 x 20cm פחי כריך רופף תחתית עם קצת חמאה.
מברשת את הגיליון הראשון של מאפה ולהניח אותו על פני הפח, כך שהוא תלוי מעל הצד. לעשות את אותו הדבר עם גיליון אחר של מאפה כדי לכסות את הצד השני של הפח (כך השניים יוצרים צלב), חמאה לקפל את הגיליון הסופי במחצית ולהניח אותו בבסיס של הפח כדי ליצור בסיס מוצק. לעשות את אותו הדבר עם הפח האחר ומאפה שנותר.
כפית את המילוי לתוך הפח ולקפל את המאפה כי הוא תלוי כך שהוא מכסה את המילוי.
מברשת בנדיבות עם שאר החמאה ומפזרים זרעים.
אופים במשך 35 דקות עד זהב פריך.
מגישים עם סלט צ 'אטני מנגו, או raita עשה על ידי ערבוב יוגורט רגיל עם רוטב מנטה או ג' לי, אם אתה רוצה.