קושיבינוני
מוכן ב37 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

בופלה מוצרלה עם אליצ'י די מנאיקה

בופלה מוצרלה עם אליצ'י די מנאיקה
אם יש לך בערך 37 דקות לבלות במטבח, בופלה מוזרלה עם אליצ'י די מנאיקה עשויה להיות נהדרת ללא גלוטן, פסקטרי וקטוגני מתכון לנסות. אתה מקבל תוספת שמגישה 6. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שמן זית, שום, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 43%, וזה די טוב. מתכונים דומים: סלט חסה פנינה מתוקה עם מוצרלה בופלה, קציצות הודו ממולאות במוזרלה, ו לחם שטוח עם פנצ'טה, מוצרלה ואספרגוס.

הוראות

1
בקערה מקציפים יחד את הפטרוזיליה, שמן הזית, השום, גרידת הלימון ומיץ הלימון. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל שחור גרוס טרי ועוד מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
מכניסים את הביצים לסיר בינוני עם מספיק מים לכיסוי. מביאים לרתיחה על אש גבוהה ואז מורידים לרתיחה נמוכה ומבשלים 7 דקות. מיד לצלול אותם לתוך קערה גדולה של מי קרח לצנן. מקלפים את הביצים וחותכים אותם לשניים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
זורקים את המיזונה או הרוקולה בדיוק מספיק מוויניגרט הפטרוזיליה כדי להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מיזונהמיזונה
3
להגשה מסדרים שלוש פרוסות לימון בצורת תלתן על צלחת. למעלה עם 1 גרם של מוצרלה. עוטפים 1 או 2 חצאי אנשובי, תלוי בגודלם, מעל הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
אנשוביאנשובי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
קליפות מלימוןקליפות מלימון
4
מניחים חופן קטן של מיזונה מעל הגבינה והאנשובי. מגררים כמות קטנה של ביצה מעל החלק העליון של הירוקים. מסיימים עם טפטוף של הוויניגרט. הוויניגרט שנותר יישמר במקרר למשך 3 עד 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
אנשוביאנשובי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ירוקירוק
מיזונהמיזונה
(קיבלר)(קיבלר)
5
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים והוקטן ממתכון בתפזורת שמספקת מסעדה. רשת המזון מטבחים שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות המצוינות, ולכן איננו יכולים להציג שום ייצוג לגבי התוצאות.