בוקטיני עם אפונה ירוקה ופנצ'טה
Bucatini עם אפונה ירוקה ו Pancetta עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 470 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שאלוט, פנצ'טה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בוקטיני עם פנצ'טה, עגבניות ובצל, Bucatini עם Pancetta, פקורינו ופלפל, ו Bucatini עם פנצ'טה, גבינה וביצים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
הוסף 1 כף שמן למחבת, מסתחרר מעיל.
מוסיף pancetta; לבשל במשך 10 דקות או עד השחמה פריך, ערבוב מדי פעם.
הסר את pancetta מחבת, שמירה 1 כף טפטוף במחבת; להניח pancetta בצד.
מוסיפים שאלוט; מבשלים 4 דקות או עד מכרז, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים אפונה ושום; מבשלים 1 דקה, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים יין וקורנית. הגבר את החום לגובה בינוני. מביאים לרתיחה; מבשלים עד הנוזל מפחית 2 כפות (כ 3 דקות).
לבשל פסטה במים רותחים עם 1 כף מלח כשר על פי הוראות החבילה, השמטת שומן נוסף.
מסננים את הפסטה במסננת מעל קערה, ושומרים 1/2 כוס נוזל בישול.
מוסיפים פסטה, 2 כפות שמן זית כתית נוספת, 1/2 כפית מלח, ופלפל שחור לתערובת אפונה; לזרוק היטב. מערבבים בנוזל בישול שמור.
מניחים על תערובת 1 1/4 כוסות פסטה בכל אחד 4 קערות רדודות; העליון כל מנה באופן שווה עם גבינה מגוררת ו pancetta.