בוראטה עם עגבניות ירושה מ ' די ברונו אחי בית הגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בוראטה עם עגבניות ירושה מ 'די ברונו אחי בית גבינה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 949 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 61 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, מלח ים ופלפל, בוראטה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו פטה כבוש עם זיתים Cerignolan ותותים מ ' די ברונו אחי בית הגבינה, זיתים סיציליאניים וטפנד שקדים מעושן מ ' די ברונו אחי בית הגבינה, ו גבינה בגריל מייפל בייקון של זיק מ ' די ברונו אחי בית הגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את העגבניות עם בזיליקום וחומצה בלסמית. בזמן שהם יושבים, לעשות שמן שום מהיר - רק לחמם את שמן הזית במחבת על חום בינוני גבוה במשך כדקה, ולאחר מכן להוסיף את השום טחון. אתה לא רוצה את זה חום, אז ברגע השום מתחיל לרחוש, להסיר את המחבת מן המבער.
יוצקים את שמן השום החם על העגבניות ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים את תערובת העגבניות על ארבע צלחות, וחותכים את הבורטה אנכית לשניים. יש קרם בפנים, אז תוודא שאתה עושה את זה על קרש חיתוך או צלחת. מסדרים את בורטה חצוי על גבי העגבניות.
מגישים עם פרוסות עבות של לחם בגריל או קלוי.