בורבון בטטה ערימות
בורבון בטטה ערימות הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בורבון, ציפורן טחון, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כזה אדיר. נסו מרק בייקון בורבון בטטה עם קרוטונים טוסט קינמון וחמאת בורבון, ערימות בטטה צלויות, ו תבשיל בטטה ערימות (מתכונים דומים).
הוראות
להביא תפוחי אדמה מתוקים ומים כדי לכסות לרתיחה בתנור הולנדי גדול על חום גבוה. להפחית את החום, ומבשלים 30 עד 45 דקות או רק עד תפוחי אדמה רכים.
מסננים ולתת מגניב לגעת; לקלף.
חותכים את הקצוות, ולהשליך.
חותכים תפוחי אדמה הנותרים לתוך 1 אינץ ' עבה סיבובים. מסדרים פרוסות באופן שווה לתוך 12 ערימות בתבנית אפייה משומנת קלות 13-x 9 אינץ'.
מפזרים באופן שווה עם אגוזי פקאן קצוצים.
מערבבים את החמאה ואת 6 המרכיבים הבאים; יוצקים באופן שווה על תפוחי אדמה.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מחומם היטב.