צריך מנה עיקרית ללא חלב? בורבון מנגל עוף עם שש עשרה תבלינים לשפשף יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 1115 קלוריות, 57 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 50% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם זרעי שומר טחונים, פפריקה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בסוכר החום אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם חום-סוכר קילו עוגות עם חום-חמאה זיגוג כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו הטוב ביותר יבש תבלינים לשפשף עוף, בשר בקר וחזיר, שש עשרה תבלינים עוף מעושן, ו כנפי עוף ברביקיו תבלינים בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
הקציפו את כל מרכיבי התבלינים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה בסיר בינוני עם תחתית כבדה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד לריכוך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה. מערבבים פנימה 1/2 כוס מהבורבון ומבשלים עד להפחתה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
שום גויה®
4
מוסיפים את הקטשופ והמים, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות. מערבבים פנימה את שאר החומרים ומבשלים עד להסמכה, תוך ערבוב מדי פעם, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
מצננים כ -5 דקות ואז מעבירים את התערובת למעבד מזון ומחית לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
6
יוצקים לקערה, מוסיפים את 2 כפות הבורבון הנותרות ומניחים להתקרר בטמפרטורת החדר. הרוטב ישמור במשך שבוע 1 במקרר מאוחסן במיכל אטום היטב.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מחממים את הגריל לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מברישים את העוף עם 1/4 כוס השמן ומתבלים משני הצדדים בשפשוף התבלינים. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. גריל את העוף לאט, עם מכסה סגור, עד חום זהוב משני הצדדים ושומן יש שניתנו. התחל להבריש את העוף בנדיבות ברוטב המנגל במהלך 10 הדקות האחרונות של הצלייה.