צריך מנה עיקרית ללא חלב? בורבון מנגל עוף עם שש עשרה תבלינים לשפשף יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 1115 קלוריות, 57 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 50% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם זרעי שומר טחונים, פפריקה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בסוכר החום אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם חום-סוכר קילו עוגות עם חום-חמאה זיגוג כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו הטוב ביותר יבש תבלינים לשפשף עוף, בשר בקר וחזיר, שש עשרה תבלינים עוף מעושן, ו כנפי עוף ברביקיו תבלינים בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
הקציפו את כל מרכיבי התבלינים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
1
מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה בסיר בינוני עם תחתית כבדה.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה. מערבבים פנימה 1/2 כוס מהבורבון ומבשלים עד להפחתה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מוסיפים את הקטשופ והמים, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות. מערבבים פנימה את שאר החומרים ומבשלים עד להסמכה, תוך ערבוב מדי פעם, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דק
רצועת קליפת לימון אחת
5
מצננים כ -5 דקות ואז מעבירים את התערובת למעבד מזון ומחית לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
יוצקים לקערה, מוסיפים את 2 כפות הבורבון הנותרות ומניחים להתקרר בטמפרטורת החדר. הרוטב ישמור במשך שבוע 1 במקרר מאוחסן במיכל אטום היטב.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
7
מחממים את הגריל לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
מברישים את העוף עם 1/4 כוס השמן ומתבלים משני הצדדים בשפשוף התבלינים. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. גריל את העוף לאט, עם מכסה סגור, עד חום זהוב משני הצדדים ושומן יש שניתנו. התחל להבריש את העוף בנדיבות ברוטב המנגל במהלך 10 הדקות האחרונות של הצלייה.