קושימומחה
מוכן ב16 שעות
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

בורגיניון בקר

בורגיניון בקר
צריך מנה עיקרית ללא חלב? בורגיניון בקר יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 856 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 52 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו גזר, סלרי, סלרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -22 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 16 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 88%. ציון זה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: בורגיניון בקר (בורגיניון / בורגוניון / בורגונדי בקר), בורגיניון בקר, ו בורגיניון בקר.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
שלב את השום, עלי הדפנה, הגזר, הסלרי, הבצל והיין בקערה או במיכל גדול.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את הבקר; מכסים ומניחים לשבת במקרר לפחות 4 שעות או למשך הלילה. (זהו צעד חשוב באמת: זה עושה הבדל טעם עצום.)
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1
מוציאים את הבקר מהמרינדה. מסננים את הירקות ועלי הדפנה מהמרינדה וזורקים. שמרו 2 כוסות מהמרינדה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מצפים תבנית גדולה ורחבה או תנור הולנדי בשמן זית ומביאים לאש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מפזרים את הבקר במלח וזורקים עם הקמח; אל תקמחו את הבקר עד שתהיו מוכנים להשחים אותו.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
הוסף את הבקר המצופה בקמח למחבת החמה, אך הקפד לא להצטופף במחבת; תצטרך לעבוד בארבע קבוצות. משחימים את הבשר היטב מכל הצדדים, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוציאים מהתבנית לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
לאחר שתי המנות הראשונות, זלגו את הסיר עם 1/2 כוס מהמרינדה השמורה, וגרדו את כל החלקים השחומים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מסננים את הנוזל לקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מוסיפים עוד שמן זית למחבת לציפוי ומבשלים את שתי קבוצות הבשר הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים את הבשר לתבנית האפייה. מתפיחים את התבנית במרינדה של 1/2 כוס, מגרדים את כל החלקים השחומים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד שהוא משחים ופריך, כ -5 דקות. זורקים פנימה את הפטריות, הגזר, הסלרי, השום והבצל ומתבלים במלח. מבשלים עד שהתערובת מתחילה להתרכך והופכת לארומטית מאוד, בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
12
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
13
מוסיפים את מרינדת 1 כוס הנותרת ומתפיחים את המחבת, תוך בחישה כל חתיכות להשחמה, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מוסיפים את הבשר. מערבבים לאיחוד ומבשלים עד שהיין הצטמצם בחצי, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
15
הוסף מספיק מציר הבקר כדי לכסות רק את פני הבקר. זורקים פנימה את עלי הדפנה וצרור הטימין. מכסים את המחבת, מביאים את הנוזל לרתיחה ומכניסים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
מלאי בשרמלאי בשר
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
מבשלים את הבשר במשך 2 שעות. במהלך השעה האחרונה של זמן הבישול, מוסיפים את תפוחי האדמה. מכסים את התבנית במכסה ומחזירים את התבשיל לתנור לבישול שעה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
מוציאים את הסיר מהתנור ומורידים עודפי שומן מעל פני התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
18
מקשטים בעירית ומגישים עם לחם פריך כדי לספוג את כל הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

מרכיבים

227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בייקון, חתוך ללרדוניםבייקון, חתוך ללרדונים2קילוגרםצ'אק בשר, לחתוך לחתיכות 1 אינץצ'אק בשר, לחתוך לחתיכות 1 אינץ7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי בשרמלאי בשר2גזר, קלופים וחותכים לקוביות 1/4 אינץגזר, קלופים וחותכים לקוביות 1/4 אינץ2גזר, קלופים חצוייםגזר, קלופים חצויים2(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי, לחתוך לקוביות 1/4 אינץסלרי, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ2(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי, חצויסלרי, חצוי8שרימפס וורידיםלחם פריך, להגשהלחם פריך, להגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3עלי דפנה טרייםעלי דפנה טריים1קבוצותעירית טרייה, קצוצה דק, לקישוטעירית טרייה, קצוצה דק, לקישוט2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק5ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק8שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר8שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/4 אינץבצל, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/4 אינץ1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קלופים ורבעיםבצל, קלופים ורבעים454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תפוחי אדמה בליס אדום, לרבעיםתפוחי אדמה בליס אדום, לרבעים7501 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום, כגון בורגונדייין אדום, כגון בורגונדי1צרור טימין טריצרור טימין טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קרמיני או פטריות כפתור לבן, מרובעקרמיני או פטריות כפתור לבן, מרובע