קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות44
מגזין

בורגיניון בקר

בורגיניון בקר
בורגיניון בקר עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 852 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 47 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. 411 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם בייקון תפוחים חתוך במרכז, שמן זית, מרק בקר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב פינו נואר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פינו נואר בראוניז כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 45 דקות. עם כפית ציון 93%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו בורגיניון בקר (בורגיניון / בורגוניון / בורגונדי בקר), בורגיניון בקר, ו בורגיניון בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 250 מעלות צלזיוס.
3
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי גדול.
4
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על אש בינונית במשך 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבייקון משחים קלות.
5
מוציאים את הבייקון בעזרת כף מחוררת לצלחת גדולה.
6
מייבשים את קוביות הבקר במגבות נייר ואז מפזרים עליהן מלח ופלפל. בקבוצות בשכבות בודדות צורבים את הבקר בשמן החם למשך 3 עד 5 דקות, והופכים להשחים מכל הצדדים.
7
מוציאים את הקוביות הצרובות לצלחת עם הבייקון וממשיכים לצרוב עד שכל הבקר משחים. הניחו בצד.
8
זורקים את הגזר והבצל, 1 כף מלח ו -2 כפיות פלפל בשומן שבתבנית ומבשלים 10 עד 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבצל משחים קלות.
9
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 דקות.
10
מוסיפים את הקוניאק, עומדים לאחור ומתלקחים עם גפרור כדי לשרוף את האלכוהול.
11
הכניסו את הבשר והבייקון לסיר עם המיצים.
12
מוסיפים את בקבוק היין בתוספת מרק בקר מספיק כדי לכסות כמעט את הבשר.
13
מוסיפים את רסק העגבניות והטימין. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר במכסה צמוד ומכניסים לתנור למשך כ -1 1/4 שעות או עד שהבשר והירקות רכים מאוד כשהם מנוקבים במזלג.
14
מערבבים 2 כפות חמאה והקמח בעזרת מזלג ומערבבים לתבשיל.
15
מוסיפים את הבצל הקפוא.
16
קולים את הפטריות ב -2 כפות חמאה למשך 10 דקות עד להשחמה קלה ואז הוסיפו לתבשיל. מביאים את התבשיל לרתיחה על גבי התנור, ואז מורידים את החום ומבשלים במשך 15 דקות. מתבלים לפי הטעם.
17
להגשה, צלו את הלחם בטוסטר או בתנור. משפשפים כל פרוסה בצד 1 עם שן שום חתוכה. עבור כל מנה, כף את התבשיל על פרוסת לחם ומפזרים פטרוזיליה.

מרכיבים

1kgsבשר צ'אק חתוך לקוביות 1 אינץבשר צ'אק חתוך לקוביות 1 אינץ6שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריכול מרק בשריכול מרק בשר454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גזר, פרוס באלכסון לחתיכות 1 אינץגזר, פרוס באלכסון לחתיכות 1 אינץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוניאקקוניאק32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרייה קצוצה, אופציונליתפטרוזיליה טרייה קצוצה, אופציונלית1חתיכות טופי הית' ברכפית עלי טימין טריים יבשים)כפית עלי טימין טריים יבשים)2ציפורןכפיות שום קצוץכפיות שום קצוץ6שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות טריות גבעולים מושלכים, כובעים פרוסים עבהפטריות טריות גבעולים מושלכים, כובעים פרוסים עבה11 כף אורגנו מיובששמן זית טובשמן זית טוב454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בצל קפוא שלםבצל קפוא שלם7501 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבש טוב כגון קוט דה רון או פינו נואריין אדום יבש טוב כגון קוט דה רון או פינו נואר6שרימפס וורידיםלחם כפרי או בצק חמוץ, קלוי או בגריל ושפשף עם שן שוםלחם כפרי או בצק חמוץ, קלוי או בגריל ושפשף עם שן שום227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מרכז נרפא יבש לחתוך אפלווד מעושן בייקון, חתוך לקוביותמרכז נרפא יבש לחתוך אפלווד מעושן בייקון, חתוך לקוביות11 כף אורגנו מיובשפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלח בטמפרטורת החדר, מחולקחמאה ללא מלח בטמפרטורת החדר, מחולק2בצל צהוב, פרוסבצל צהוב, פרוס