קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

בורגיניון פטריות מוקסם של המטבח

בורגיניון פטריות מוקסם של המטבח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Bourgignon פטריות מוקסם של המטבח. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 487 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4780 אמרו שזה היה במקום. אם יש לכם יין בעל גוף מלא, בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום בעל גוף מלא אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות סולת עם קומפוט תאנה כקינוח. נסו מטבח מוקסם, מטבח מוקסם, ו מטבח מוקסם (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף שמן זית ו 1 כף חמאה בתנור הולנדי בגודל בינוני או סיר כבד על חום גבוה. צורבים את הפטריות ואת בצל הפנינה עד שהם מתחילים לקחת על עצמו קצת צבע-הפטריות שלך יעשו מענג "חריקה-חריקה" כפי שהם נדחפים סביב המחבת החמה— אבל הפטריות עדיין לא לשחרר כל נוזל, על 3 או 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר פטריות ובצל מהמחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מנמיכים את הלהבה בינונית, ומוסיפים את הכף השנייה של שמן זית. לזרוק את הגזר, בצל, טימין, כמה צביטות טובות של מלח, וכמה טחנות של פלפל שחור במחבת, ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את השום ומבשלים רק עוד 1 דקות. מתבלים עם יותר מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
מוסיף את היין לסיר, מגרד את כל חתיכות תקועות מהתחתית, ולאחר מכן להפוך את החום כל הדרך למעלה ולהפחית אותו בחצי, אשר ייקח בערך 4 עד 5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ואת המניה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים בחזרה את הפטריות ואת בצל הפנינה עם כל מיצים שאספו, ומביאים את התערובת לרתיחה; מקטינים את הטמפרטורה כך שהוא מתבשל במשך 10 עד 15 דקות, או עד שגם הפטריות וגם הבצלים עדינים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מערבבים את הקמח ואת החמאה הנותרת עם מזלג; מערבבים את זה לתוך התבשיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מנמיכים את החום, ומבשלים עוד 10 דקות. אם הרוטב הוא דק מדי, מרתיחים אותו כדי להפחית את עקביות "ציפוי". מתבלים עם מלח ופלפל נוספים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
8
כדי לשרת, כפית את התבשיל מעל קערה של אטריות ביצים, מנה עם שמנת חמוצה, אם שימוש, ומפזרים עירית אופציונלית או parsley.Do קדימה: תבשיל פטריות מחמם היטב בימים השני והשלישי, בסיר גדול על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)