בורגיניון פטריות מוקסם של המטבח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Bourgignon פטריות מוקסם של המטבח. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 487 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4780 אמרו שזה היה במקום. אם יש לכם יין בעל גוף מלא, בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום בעל גוף מלא אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות סולת עם קומפוט תאנה כקינוח. נסו מטבח מוקסם, מטבח מוקסם, ו מטבח מוקסם (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן זית ו 1 כף חמאה בתנור הולנדי בגודל בינוני או סיר כבד על חום גבוה. צורבים את הפטריות ואת בצל הפנינה עד שהם מתחילים לקחת על עצמו קצת צבע-הפטריות שלך יעשו מענג "חריקה-חריקה" כפי שהם נדחפים סביב המחבת החמה— אבל הפטריות עדיין לא לשחרר כל נוזל, על 3 או 4 דקות.
הסר פטריות ובצל מהמחבת ולהניח בצד.
מנמיכים את הלהבה בינונית, ומוסיפים את הכף השנייה של שמן זית. לזרוק את הגזר, בצל, טימין, כמה צביטות טובות של מלח, וכמה טחנות של פלפל שחור במחבת, ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא משחימים קלות.
מוסיפים את השום ומבשלים רק עוד 1 דקות. מתבלים עם יותר מלח ופלפל.
מוסיף את היין לסיר, מגרד את כל חתיכות תקועות מהתחתית, ולאחר מכן להפוך את החום כל הדרך למעלה ולהפחית אותו בחצי, אשר ייקח בערך 4 עד 5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ואת המניה.
מוסיפים בחזרה את הפטריות ואת בצל הפנינה עם כל מיצים שאספו, ומביאים את התערובת לרתיחה; מקטינים את הטמפרטורה כך שהוא מתבשל במשך 10 עד 15 דקות, או עד שגם הפטריות וגם הבצלים עדינים מאוד.
מערבבים את הקמח ואת החמאה הנותרת עם מזלג; מערבבים את זה לתוך התבשיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מנמיכים את החום, ומבשלים עוד 10 דקות. אם הרוטב הוא דק מדי, מרתיחים אותו כדי להפחית את עקביות "ציפוי". מתבלים עם מלח ופלפל נוספים במידת הצורך.
כדי לשרת, כפית את התבשיל מעל קערה של אטריות ביצים, מנה עם שמנת חמוצה, אם שימוש, ומפזרים עירית אופציונלית או parsley.Do קדימה: תבשיל פטריות מחמם היטב בימים השני והשלישי, בסיר גדול על אש נמוכה.