בורגר באפלו פורטובלו עם סלט תפוחים סלרי
המתכון Portobello בופאלו המבורגרים עם סלרי סלט תפוחים מוכן בערך 1 שעה וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם חרדל מלא דגנים, שמן זית, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: המבורגרים עוף באפלו עם סלט גזר סלרי, בופאלו צ'יקן בורגר עם גבינה כחולה מתובלת סלט סלרי, ו בורגר פורטבלו עם סלט אבוקדו צ'יפוטלה.
הוראות
בצל דופק ופטריות במעבד מזון עד קצוץ דק.
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה 10 אינץ ' מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ.
מוסיפים תערובת פטריות, 3/4 כפית מלח, ומעוגלים 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתחילים חום ונוזל התאדה, 8 עד 10 דקות.
מעבירים לקערה וקריר כדי להתחמם, ערבוב מדי פעם, על 15 דקות.
חותכים סלרי ותפוח לתוך 2 אינץ ' ארוך דק julienne עם מבצעה.
לטאטא יחד מיונז, חומץ, שמן, חרדל, סוכר, מעוגל 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בקערה בינונית.
מוסיפים סלרי ותפוח, משליכים למעיל.
בואו לעמוד 15 דקות כדי לפתח טעמים.
מערבבים באפלו לתוך תערובת פטריות מקורר עם הידיים שלך עד בשילוב טוב. טופס לתוך 4 (4 אינץ') קציצות.
חום שנותר 2 כפיות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. לבשל המבורגרים, הופך פעם אחת, על 8 דקות בסך הכל עבור בינוני-נדיר.
מגישים המבורגרים, עם סלט כרוב, על לחמניות.
למנה: קלוריות 389, סה "כ שומן 29 גרם, שומן רווי 2 גרם, כולסטרול 79 מ" ג, נתרן 733 מ " ג, פחמימות 8 גרם, סיבים 2 גרם, חלבון 23 גרם
ראה ניתוח מלא של נתוני תזונה של מתכון זה ›