בורגר פטריות פורטבלה עם מיונז פלפל אדום
המתכון Portabella המבורגרים פטריות עם מיונז פלפל אדום מוכן בתוך כ 2 שעות ו 40 דקות וזה בהחלט מדהים מוצרי חלב חינם וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 334 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם לחמניות המבורגר, כובעי פטריות פורטבלו, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה טוב. נסו המבורגרים פטריות פורטבלה, המבורגרים קאשה פטריות עם מיונז צ'יפוטלה, ו המבורגרים פטריות הודו עם בצל ירוק-מיונז לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פטריות לתוך שקית פלסטיק resealable גדול; להוסיף רוטב סויה, חומץ בלסמי, ושום. לאטום את התיק ולנער לשלב מרכיבים; פטריות במרינדה בטמפרטורת החדר במשך 2 עד 3 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
גריל Preheat לחום בינוני גבוה ושמן קל באח.
מניחים פלפל אדום על הסורג והגריל עד שהעור הוא שלפוחיות חרוך, פונה לעתים קרובות, על 10 דקות.
מעבירים פלפל לקערה ומכסים בניילון נצמד; נותנים לפלפל להתקרר. כאשר פלפל הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר ולהשליך את העור, גזע זרע פלפל, וקוצצים.
מערבבים פלפל למיונז בקערה ומערבבים בפלפל קאיין. צ ' יל מיונז פלפל אדום עד תקופת המאסר.
כובעי פטריות במרינדה גריל עד השחמה ועסיסי, על 6 דקות לכל צד.
מגישים פטריות על לחמניות, עם מיונז פלפל אדום.