צ'ילי בורגרס היא מנה עיקרית אמריקאית. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-24 גרם חלבון, 15 גרם שומן ובסך הכל 464 קלוריות. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם לחמניות המבורגר, עגבניות משומרות, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון ספונקולרי של 64%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: צ'ילי בורגרים, צ'ילי בורגרים וצ'ילי בורגרים.
הוראות
1
בתנור הולנדי מבשלים בשר בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים פנימה את שאר מרכיבי הצ'ילי. להביא לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים, ללא מכסה, למשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
בקערה גדולה מערבבים את הביצה, הפירורים, המלח, הכמון והפלפל. מפוררים בשר בקר על תערובת; לערבב היטב. יוצרים ארבע קציצות.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
צולים, מכוסה, על אש בינונית במשך 4-5 דקות מכל צד או עד שמדחום בשר קורא 160° והמיצים מתבהרים.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולבים
4
מגישים על לחמניות עם צ'ילי. מעל בצל וגבינה. מקררים או מקפיאים את שאר הצ'ילי.
ניתן להתאים בורגר למרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כגון מלבק או זינפנדל מפולפל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Viva Diva Moscato Colada. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-11 דולר.
ויוה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק עם טעם טבעי של קוקוס ואננס. בצבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים של מוסקטו. מצוין כאפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.