בורגרים עוף פרובנס עם ציפוי פיסלאדיירה
בורגרים עוף פרובנס עם ציפוי פיסלדיירה לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 812 קלוריות , 52 גרם חלבון ו -47 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו ממרח אנשובי, זיתים, תפוצ'יפס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזו. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. עם ציון של 81% , המנה הזו נהדרת.אלואט גבינת עיזים מפוררת מיני טאקו פרובנס , ציפוי גלידה דנית של גוף ומאפינס אוכמניות עם ציפוי שטרויזל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מערבבים 1 כף שמן זית וחמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים בצל למחבת, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 20 דקות להתקרמל ואז מערבבים פנימה זיתים ומשחת אנשובי ומבשלים עוד 2 דקות.
בזמן שהבצל מתבשל, משלבים עוף עם עשבים דה פרובנס, זרעי שומר, גרידת לימון, שום, מלח ופלפל.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה. יוצרים 4 קציצות ומבשלים 6 דקות מכל צד. ממיסים את הגבינה השוויצרית על כל המבורגר ב-2 הדקות האחרונות של זמן הבישול. אוהלו בצורה רופפת את ההמבורגרים תחת נייר כסף כדי להמיס את הגבינה.
מגישים את ההמבורגרים על לחמניות בציפוי חסה וציפוי בצל מקורמל.