בוריטו מאיה מעופף
בוריטו מאיה מעופף יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 1152 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לכם מים, מלח ופלפל כשרים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: התאנה המעופפת, צלחות מעופפות, ו קנגורו מעופף.
הוראות
לחמם את השעועית השחורה ותערובות בטטה בסירים נפרדים. לעטוף טורטיות בנייר כסף חם בתנור 300 מעלות F, או לחמם כל טורטיה משני הצדדים במהירות במחבת כבדה על חום בינוני. בכל מקום טורטייה על 1/2 כוס שעועית שחורה ו 1/2 כוס בטטה. מקפלים צד אחד של טורטייה על המילוי ולאחר מכן לקפל בשני הצדדים, ולהתגלגל לתוך בוריטו.
מניחים על צלחת מלמעלה עם כפות נדיבות של סלסה, גוואקמולי ושמנת חמוצה.
וריאציה: ניתן לקפל עוף בגריל, סטייק, או כל בשר בגריל אחר לתוך בוריטו גם כן.
בסיר כבד, לשלב שעועית, בצל, שום, שמן זית ומים. מביאים לרתיחה ומבשלים כ 1 1/2 שעות.
מוסיפים את העגבניות והיין ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עוד 30 דקות או עד שעועית הם מאוד רך. באמצעות כף עץ או מחית תפוחי אדמה, מועך את השעועית מעט. תשאיר קצת שעועית שלמה. תערובת זו צריכה תלולית ברכות להיות לח אבל לא מימי. התאם על ידי בישול ארוך יותר או על ידי הוספת מים.
תערובת זו עושה צלחת בצד מעולה, כמו גם מילוי בוריטו.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
לשטוף את תפוחי האדמה המתוקים אבל להשאיר את העורות על. לשפשף עם שמן זית ואופים עד מאוד רך, כ 45 דקות. לקרר את תפוחי האדמה עד שהם יכולים להיות מטופלים ולהסיר עורות.
מניחים בסיר כבד ומוסיפים את שאר החומרים. מחית את התערובת היטב, טעם לתיבול, לחמם ולהגיש.
תערובת זו עושה צלחת בצד מעולה, כמו גם מילוי בוריטו. זה יכול להיות מוכן בעוד שעועית שחורה מבשלים.