קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

בוריטו מאיה מעופף

בוריטו מאיה מעופף
בוריטו מאיה מעופף יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 1152 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לכם מים, מלח ופלפל כשרים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: התאנה המעופפת, צלחות מעופפות, ו קנגורו מעופף.

הוראות

1
לחמם את השעועית השחורה ותערובות בטטה בסירים נפרדים. לעטוף טורטיות בנייר כסף חם בתנור 300 מעלות F, או לחמם כל טורטיה משני הצדדים במהירות במחבת כבדה על חום בינוני. בכל מקום טורטייה על 1/2 כוס שעועית שחורה ו 1/2 כוס בטטה. מקפלים צד אחד של טורטייה על המילוי ולאחר מכן לקפל בשני הצדדים, ולהתגלגל לתוך בוריטו.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים על צלחת מלמעלה עם כפות נדיבות של סלסה, גוואקמולי ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
Dientes De AjoDientes De Ajo
3
וריאציה: ניתן לקפל עוף בגריל, סטייק, או כל בשר בגריל אחר לתוך בוריטו גם כן.
מרכיבים שתצטרך
עוף בגרילעוף בגריל
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
בסיר כבד, לשלב שעועית, בצל, שום, שמן זית ומים. מביאים לרתיחה ומבשלים כ 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מוסיפים את העגבניות והיין ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עוד 30 דקות או עד שעועית הם מאוד רך. באמצעות כף עץ או מחית תפוחי אדמה, מועך את השעועית מעט. תשאיר קצת שעועית שלמה. תערובת זו צריכה תלולית ברכות להיות לח אבל לא מימי. התאם על ידי בישול ארוך יותר או על ידי הוספת מים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
תערובת זו עושה צלחת בצד מעולה, כמו גם מילוי בוריטו.
7
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
לשטוף את תפוחי האדמה המתוקים אבל להשאיר את העורות על. לשפשף עם שמן זית ואופים עד מאוד רך, כ 45 דקות. לקרר את תפוחי האדמה עד שהם יכולים להיות מטופלים ולהסיר עורות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מניחים בסיר כבד ומוסיפים את שאר החומרים. מחית את התערובת היטב, טעם לתיבול, לחמם ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
תערובת זו עושה צלחת בצד מעולה, כמו גם מילוי בוריטו. זה יכול להיות מוכן בעוד שעועית שחורה מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יינות טיודור באלו ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 68 דולר לבקבוק.
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
2007 היה אמור להיות הבציר הגדול ביותר היינו רואים בחיינו בקליפורניה. פינו נואר המסוים הזה מעמק אנדרסון הוא מכרם באלו הנמצא ממש מול יקב עין הזהב והכרם. הכרם הוא אחד מאתרי הפינו נואר הנדירים המתעקשים לייצר יינות מאסיביים. הפרי והמבנה הם ענקיים. יין זה יהיה גיל יפה במשך 20 שנים נוספות. ליהנות עכשיו או לקנות מקרה לשתות בעשור או שניים הבאים.