קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

בוריטו מאיה מעופף

בוריטו מאיה מעופף
בוריטו מאיה מעופף יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 1152 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לכם מים, מלח ופלפל כשרים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: התאנה המעופפת, צלחות מעופפות, ו קנגורו מעופף.

הוראות

1
לחמם את השעועית השחורה ותערובות בטטה בסירים נפרדים. לעטוף טורטיות בנייר כסף חם בתנור 300 מעלות F, או לחמם כל טורטיה משני הצדדים במהירות במחבת כבדה על חום בינוני. בכל מקום טורטייה על 1/2 כוס שעועית שחורה ו 1/2 כוס בטטה. מקפלים צד אחד של טורטייה על המילוי ולאחר מכן לקפל בשני הצדדים, ולהתגלגל לתוך בוריטו.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים על צלחת מלמעלה עם כפות נדיבות של סלסה, גוואקמולי ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
Dientes De AjoDientes De Ajo
3
וריאציה: ניתן לקפל עוף בגריל, סטייק, או כל בשר בגריל אחר לתוך בוריטו גם כן.
מרכיבים שתצטרך
עוף בגרילעוף בגריל
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
בסיר כבד, לשלב שעועית, בצל, שום, שמן זית ומים. מביאים לרתיחה ומבשלים כ 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים את העגבניות והיין ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עוד 30 דקות או עד שעועית הם מאוד רך. באמצעות כף עץ או מחית תפוחי אדמה, מועך את השעועית מעט. תשאיר קצת שעועית שלמה. תערובת זו צריכה תלולית ברכות להיות לח אבל לא מימי. התאם על ידי בישול ארוך יותר או על ידי הוספת מים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
6
תערובת זו עושה צלחת בצד מעולה, כמו גם מילוי בוריטו.
7
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
לשטוף את תפוחי האדמה המתוקים אבל להשאיר את העורות על. לשפשף עם שמן זית ואופים עד מאוד רך, כ 45 דקות. לקרר את תפוחי האדמה עד שהם יכולים להיות מטופלים ולהסיר עורות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מניחים בסיר כבד ומוסיפים את שאר החומרים. מחית את התערובת היטב, טעם לתיבול, לחמם ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
תערובת זו עושה צלחת בצד מעולה, כמו גם מילוי בוריטו. זה יכול להיות מוכן בעוד שעועית שחורה מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יינות טיודור באלו ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 68 דולר לבקבוק.
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
2007 היה אמור להיות הבציר הגדול ביותר היינו רואים בחיינו בקליפורניה. פינו נואר המסוים הזה מעמק אנדרסון הוא מכרם באלו הנמצא ממש מול יקב עין הזהב והכרם. הכרם הוא אחד מאתרי הפינו נואר הנדירים המתעקשים לייצר יינות מאסיביים. הפרי והמבנה הם ענקיים. יין זה יהיה גיל יפה במשך 20 שנים נוספות. ליהנות עכשיו או לקנות מקרה לשתות בעשור או שניים הבאים.