בוריטו פשטידות סיר
בוריטו פשטידות סיר נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלחי ליים, מים, אל-אן-צ'אנקי סלסה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר, מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, ו בוריטו דה פולו (בוריטו עוף).
הוראות
תנור חום 204°. Spray 6 (10-עוז) ramekins או כוסות פודינג עם ספריי בישול; מקום על מחבת 15x10x1 אינץ'.
בקערה בינונית מערבבים תערובת ביסקוויק, 1/2 כוס גבינה, מים וביצה עד לקבלת הבצק הרך. תניח בצד.
בסיר 3 ליטר, עוף חום, סלסה, שעועית, תירס וכמון לרתיחה.
הסר מהחום; לקפל באבוקדו. מחלקים את תערובת העוף באופן שווה בין ramekins. כפית של תערובת ביסקוויק על כל (הבצק לא יכסה את כל החלק העליון).
אופים 15 עד 20 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי הוא מבעבע.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינה.
מגישים עם שמנת חמוצה וליים טריזים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.