בוריטוס עוף עם סלסה אננס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בוריטוס עוף עם אננס Salsan. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 87 גר' של חלבון, 73 גרם של שומן, וסך הכל 1207 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם חתיכות אננס, אבקת צ'ילי, טורטיות קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. מתכונים דומים: בוריטוס עוף ושעועית שחורה עם סלסה אננס אבוקדו, בוריטוס עוף סלסה קל, ו בוריטוס עוף עם גבינה וסלסה שעועית שחורה.
הוראות
בסיר גדול, לשים את העוף, 1 בצל שלם, וקמצוץ גדול של מלח לכסות עם מים קרים. מביאים לרתיחה ואז להפחית לרתיחה ומבשלים עד העוף מבושל דרך, על 1 שעה.
בעוד העוף מתבשל, להפוך את הסלסה על ידי ערבוב יחד את בצל אדום חתוך לקוביות, נתחי אננס, חלפיניו, כוסברה, אבקת צ ' ילי, מיץ ליים, ומתבלים עם מלח ופלפל. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
הסר את העוף ולאפשר לו להתקרר. מסננים את נוזל הבישול ושומרים אותו ואת הבצל למתכון עגול 2, מרק טורטיה. כאשר העוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את הבשר, להשליך את העצמות ואת העור. שמור 1 כוס בשר למרק טורטייה.
לעטוף את טורטייה במגבת לחה ומיקרוגל במשך 45 שניות או עד חם וגמיש.
מחממים את השעועית בסיר קטן על אש נמוכה.
הניחו טורטייה אחת על משטח שטוח.
מניחים 1/4 של העוף, לתוך באמצע הבוריטו. למעלה עם 1/4 כוס גבינה, 1/4 של שעועית 2 כפות של סלסה. מקפלים את החלק התחתון של טורטייה מעל המילוי ואז לקפל את הצדדים פנימה להתגלגל מלמטה. חזור עם החומרים הנותרים ומקשטים עם שאר סלסה.