בורלוטי מינסטרונה
בורלוטי Minestrone נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שיני שום, עגבניות משומר, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית נסו שעועית בורלוטי וחומוס קורג'ט, מרק הירקות ואת Minestrone - le bouillon de légumes et la minestrone, ו שומה שעועית בורלוטי עם סקווש חורף צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מיון ושטיפת שעועית; מניחים בקערה גדולה. מכסים במים עד 2 אינץ ' מעל שעועית; לכסות ולתת לעמוד 8 שעות או לילה.
מניחים שעועית בסיר גדול, ומכסים במים עד 3 סנטימטרים מעל שעועית; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 1 1/2 שעות או עד מכרז.
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בייקון למחבת; מבשלים 6 דקות או עד פריך, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים בצל ו-5 המרכיבים הבאים (דרך שום); מטוגנים 4 דקות.
להוסיף קישואים; לטגן 3 דקות.
להוסיף כרוב; לטגן 2 דקות או עד קייל wilts.
מוסיפים 3 כוסות מים, רסק עגבניות, מרק ועגבניות; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות.
הוסף שעועית; מבשלים, חשוף, 30 דקות. מערבבים במלח ופלפל; מפזרים גבינה.