קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

בורשט סלק קלוי

בורשט סלק קלוי
בורשט סלק קלוי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המרק שלך. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.37 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 239 קלוריות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזאת במזרח אירופה. גשו לסופר וקנו דבש, תפוח סבתא סמית, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. מתכונים דומים: בורש בורשט סלק קלוי, ארוחת ערב הערב: סלק קלוי בורשט תפוחי אדמה, ו בורשט סלק.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לשפשף את הסלק ולשים אותם על פיסת נייר אלומיניום גדולה; מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים 3 ענפי טימין ומזלפים 3 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
3
אופים עד סלק הם רכים, על 1 שעה. הניחו בצד. כאשר הסלק קריר מספיק לטיפול אך עדיין חם, החלק את קליפתם וקוצץ אותם לגושים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בסיר גדול עם תחתית כבדה על אש בינונית, מוסיפים את 3 כפות שמן הזית הנותרות. מכניסים את הבצל, הגזר, השום ושאר 3 ענפי הטימין ומבשלים עד שהם מתרככים ורק מתחילים לצבוע, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6
הסר את ענפי הטימין.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
7
מכניסים את הסלק הקצוץ לבלנדר ומוסיפים את הירקות המבושלים ואת רוב הציר. מערבבים לתערובת אחידה, מוסיפים עוד ציר אם המחית סמיכה מדי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מוסיפים את החומץ והדבש; מתבלים במלח ופלפל. מערבבים שוב כדי לשלב טעמים. ניתן להגיש בורשט חם או קר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
בורשטבורשט
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
9
כדי להפוך את לקשט, מגררים את התפוח על החורים הגדולים של פומפיה תיבת ומערבבים בשמיר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
10
מגישים בקערות, מעוטרות בבובה גדולה של שמנת חמוצה ומעליהן תערובת התפוחים והשמיר.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה