קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

בורשט סלק קלוי

בורשט סלק קלוי
בורשט סלק קלוי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המרק שלך. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.37 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 239 קלוריות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזאת במזרח אירופה. גשו לסופר וקנו דבש, תפוח סבתא סמית, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. מתכונים דומים: בורש בורשט סלק קלוי, ארוחת ערב הערב: סלק קלוי בורשט תפוחי אדמה, ו בורשט סלק.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
לשפשף את הסלק ולשים אותם על פיסת נייר אלומיניום גדולה; מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים 3 ענפי טימין ומזלפים 3 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים עד סלק הם רכים, על 1 שעה. הניחו בצד. כאשר הסלק קריר מספיק לטיפול אך עדיין חם, החלק את קליפתם וקוצץ אותם לגושים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
בסיר גדול עם תחתית כבדה על אש בינונית, מוסיפים את 3 כפות שמן הזית הנותרות. מכניסים את הבצל, הגזר, השום ושאר 3 ענפי הטימין ומבשלים עד שהם מתרככים ורק מתחילים לצבוע, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6
הסר את ענפי הטימין.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
7
מכניסים את הסלק הקצוץ לבלנדר ומוסיפים את הירקות המבושלים ואת רוב הציר. מערבבים לתערובת אחידה, מוסיפים עוד ציר אם המחית סמיכה מדי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מוסיפים את החומץ והדבש; מתבלים במלח ופלפל. מערבבים שוב כדי לשלב טעמים. ניתן להגיש בורשט חם או קר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בורשטבורשט
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
9
כדי להפוך את לקשט, מגררים את התפוח על החורים הגדולים של פומפיה תיבת ומערבבים בשמיר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
10
מגישים בקערות, מעוטרות בבובה גדולה של שמנת חמוצה ומעליהן תערובת התפוחים והשמיר.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך