בטטה-Chèvre Napoleons
גשו לסופר וקנו שאלוט, מלח ופלפל, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: בצל ירוק בגריל וסלט בטטה עם Chèvre חם, מוקרם תפוחי אדמה עם Chèvre, ו לחם שטוח בגריל עם תפוחי אדמה, Chèvre, ועשבי תיבול.
הוראות
לשפשף תפוחי אדמה מתוקים, פירס כל אחד בכמה מקומות עם מזלג, ולהגדיר במחבת 8 או 9 אינץ ' רחב. במחבת אחרת, מערבבים שאלוט עם שמן וחומץ.
אופים שאלוט בתנור 375, מחבת רועדת מדי פעם, עד חום זהוב עמוק, על 45 דקות; אופים תפוחי אדמה מתוקים עד שהם נותנים בקלות רבה כאשר סחוט, על 1 שעה.
הגנה על הידיים שלך עם סיר, לחתוך תפוחי אדמה חמים בטטה פתוח לגרוף בשר לתוך קערה; להשליך עורות. עם masher תפוחי אדמה או מערבל, מחית תפוחי אדמה מתוקים, 1/2 כוס חלב, גבינה, חמאה, טימין עד חלקה; עבור מרקם רך, להכות יותר חלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
הניחו פיסת גאלט גדולה וחמה על כל אחת מארבע צלחות ערב מחוממות. תלולית חצי מתערובת הבטטה החמה באותה מידה במרכז גלטות.
הנח עוד גאלט שטוח על כל תל בטטה. למעלה באותה מידה עם הנותרים תערובת בטטה. מקל חתיכות גאלט שנותרו ושברים אנכית לתערובת הבטטה; בצלצלים כפית סביב נפוליאון.