בטטה, אגס ופודינג לחם אננס
בטטה, אגס ופודינג לחם אננס דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 609 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר superfine, אננסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . נסו בטטה, אגס ופודינג לחם אננס, לחם בטטה אננס, ו לחם בטטה וחמאת אננס (מתכונים דומים).