המתכון בקארי בטטה עם לחם Paratha חם יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לכם קינמון טחון, כמון טחון, בטטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: Aloo Paratha (לחם תפוחי אדמה הודי), חביתיות בטטה בקארי, ו מרק בטטה בקארי.
הוראות
1
מעיל מחבת nonstick בינונית עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל; מבשלים 2 דקות, עד מתרכך, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את משחת הקארי, כמון וקינמון; מבשלים במשך 30 שניות, תוך ערבוב כדי מומס הדבק.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הבטטה; מבשלים 2 דקות, ערבוב מעיל.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים בחלב. מבשלים במשך 12 דקות, עד תפוח האדמה המתוק הוא רך, ערבוב לעתים קרובות והוספת חלב יותר אם התערובת מתייבשת.
מרכיבים שתצטרך
6
העברה למעבד מזון או בלנדר.
7
מוסיפים את היוגורט ומיץ ליים; תהליך עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות תערובת שאנין בלאן מסה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.