בטטה, תרד & Chickpea לאפות
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך קרטון של שמנת, תערובת תבלינים morocan, אבקת צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו בטטה, חומוס & קארי תרד, בטטה & תרד לאפות, ו עוגת תרד בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים שניים מהבצלים וחותכים כל אחד ל-8 טריזים.
יוצקים 4 כפות שמן לתוך פח קלייה גדול.
מוסיפים את הבצל, קוביות תפוחי אדמה מתוקים ופלפלים ומערבבים היטב עם השמן.
הפעל את התנור ל 200c / 204° / גז 6, לשים את הפח בתנור לצלות את הירקות במשך כ 35 דקות, הופך אותם חצי דרך.
בינתיים, לקלף בערך לקצוץ את הבצל השני.
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת גדולה ומטגנים את הבצל עד שמתחילים להתרכך.
מוסיף את השום ותבלינים לערבב היטב.
מוסיפים את העגבניות המשומשות ואת המיץ שלהם, לשבור אותם במידת הצורך עם כף עץ ומבשלים כ 5 דקות.
מערבבים את המניה ולאחר מכן לבדוק את התיבול הוספת מלח, פלפל וסוכר לפי הטעם. מערבבים בחומוס.
כאשר הירקות בתנור כבר בישול במשך 35 דקות, לשפוך על עגבניות תבלינים חומוס לערבב היטב.
להפוך את טמפרטורת התנור עד 190c / 191° / גז 5 ומבשלים עוד 20-30 דקות עד הירקות מבושלים היטב, הופכים אותם חצי דרך.
ממש לפני סוף זמן הבישול לשטוף את התרד, להסיר כל גבעולים קשים, לחתוך את העלים דק ומערבבים אותם לתוך האפייה. חזור לתנור למשך 5 דקות.1
מגישים עם שמנת חמוצה או raita בצל קלה.
מוסיפים את כל החומרים לאמבט או לצנצנת. לתקן את המכסה על ולנער לערבב. זה כל כך קל. שמור את המיקס הזה בארון החנות שלך מוכן לשימוש.