בטטות אפויות ממולאות עם אגוזי פקאן
בטטה אפויה ממולאת עם אגוזי פקאן עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ו-30 שלם משרת 6 . מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון זה מכלמתכונים דורשים אננס, מרגרינה, אגוזי פקאן ובטטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 22 דקות. 39 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 94%, וזה יוצא דופן. נסו בטטות אפויות ממולאות בחמוציות, אגסים ופקאן, בטטות אפויות פעמיים עם אגוזי פקאן, ו בטטות ממולאות עם אגסים מקורמלים, אגוזי פקאן וחמוציות עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מסדרים את הבטטות על תבנית אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש במשך שעה 1.
חותכים חריץ לחלק העליון של כל תפוח אדמה. מוציאים בזהירות את העיסה מתפוח האדמה ומשאירים את הקליפות שלמות; מניחים את תפוח האדמה בקערה גדולה.
מוסיפים לתפוח האדמה את המרגרינה והאננס ומערבבים יחד. ממלאים את תערובת תפוחי האדמה בחזרה לקליפות תפוחי האדמה השמורות.
מפזרים את אגוזי הפקאן על כל תפוח אדמה.
מחזירים את קליפות תפוחי האדמה הממולאות לתנור; אופים עוד 12 דקות.