בטטות ממולאות בשרימפס וסלסה
בטטות ממולאות בשרימפס וסלסה עשויות להופיע בארוחה כתוספת מצויינת למנה העיקרית שלכם. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. אם יש לך כוסברה, שרימפס, נקניק הודו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו שעועית שחורה סלסה ממולא בטטות, שרימפס ממולא אפוי עם סלסאן וגואקמולי, ו שרימפס ממולאים תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
פירס תפוחי אדמה במזלג, ולסדר על מגבות נייר. מיקרוגל על 8 דקות גבוהות; להפוך תפוחי אדמה מעל לאחר 4 דקות. חום 1/4 כוס kielbasa במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שרימפס; לטגן 2 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בסלסה. חותכים כל תפוח אדמה לאורכו. לדחוף מסתיים פנימה כדי ליצור כיס. תדחפי תערובת חסילונים לכל אחד. Dollop כל תפוח אדמה עם 1/2 כף שמנת חמוצה; מפזרים כל אחד עם כפית של כוסברה.