קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בטטות מסוכרות

בטטות מסוכרות
בטטות מסוכרות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלכם. מתכון זה מכין 12 מנות עם 462 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם מרגרינה, קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 492 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. הציון הזה מוצק. נסו בטטות מסוכרות, תפוחי אדמה מתוקים מסוכרים, ו בטטות מסוכרות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
הביאו סיר מים גדול לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים תפוחי אדמה ומרתיחים עד מעט מבושל, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
4
מסננים, מגניב לקלף.
5
בסיר גדול על אש בינונית, שלבו מרגרינה, סוכר חום, 2 כוסות מרשמלו, קינמון ואגוז מוסקט. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהמרשמלו נמס.
מרכיבים שתצטרך
מרשמלומרשמלו
סוכר חוםסוכר חום
מרגרינהמרגרינה
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מערבבים תפוחי אדמה לתוך רוטב מרשמלו. תוך כדי ערבוב מועכים כמחצית מתפוחי האדמה, ושוברים את האחרים לנתחים בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
מרשמלומרשמלו
תפוח אדמהתפוח אדמה
רוטברוטב
7
מעבירים למאכל מוכן.
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מוציאים מהתנור ומכסים את החלק העליון באופן שווה עם שאר המרשמלו. מחזירים לתנור ואופים עד שהמרשמלו מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
מרשמלומרשמלו
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור