בטטות עם דגנים מנופחים בקארי
צריך מתאבן ללא גלוטן וצמחוני? בטטות עם דגנים מנופחים בקארי יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 79 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל קאיין, דגנים נפוחים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: כרובית בקארי עם קוסקוס ודגנים ישראליים, בטטות בקארי, ו מחית תפוחי אדמה מטוגנים.
הוראות
בקערה בינונית, משלבים את שמן הזית עם סירופ מייפל, אבקת קארי וקיין ומתבלים במלח.
מוסיפים את הדגנים הנפוחים ומערבבים למעיל.
מורחים בשכבה זוגית על נייר אפייה אפוי קלף ואופים, ערבוב פעמיים, עד משחימים קלות, כ 20 דקות; התמהיל יהיה פריך כפי שהוא מתקרר. לשבור כל גושים גדולים.
מקצצים את תפוחי האדמה לאורך ומוציאים החוצה את הבשר, ומשאירים קיר דק של בשר על 4 החצאים. (להיפטר הנותרים 4 פגזים ריקים. מחית את בשר תפוחי האדמה עם החמאה ומתבלים במלח. כפית את התערובת בחזרה לתוך הפגזים ואופים עד חם, על 15 דקות.
להעביר את תפוחי האדמה לצלחות ומפזרים עם כמה דגנים נפוחים.
מגישים מיד, עוברים דגנים נפוחים נוספים ליד השולחן.