בטטות פירה עם אגסים ומיץ מנדרינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל בטטות Pureed עם אגסים ומיץ מנדרינה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 404 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיץ מנדרינה, בטטות, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 28 דקות. נסו רוטב חמוציות עם מיץ תפוזים, מנדרינה ואננס, Tartlets Tangerine-דייט עם קצפת חמאה וקצפת Tangerine Granita, ו עוגת מזון מנדרינה מלאך עם זיגוג מנדרינה (מתכונים דומים).
הוראות
זין בטטות עם מזלג כמה פעמים, ומניחים על גיליון בישול.
אופים ב 375 במשך 1 שעה או עד רך למגע.
בינתיים, למלא סיר בינוני עם מים 2 כפות מיץ לימון. מביאים לרתיחה.
להוסיף אגסים, להפחית את החום, ומבשלים 6 דקות או עד מכרז.
בטטות מגניב מעט; לחתוך חצי לאורכו, לגרוף בשר לתוך מעבד מזון, להשליך עורות. בטטות תהליך, אגסים, מיץ מנדרינה, ושאר החומרים עד חלקה.
מעבירים לתבנית אפייה משומנת 2 ליטר, ואופים ב 350 במשך 20 דקות או עד מחומם דרך.