בטטות צלויות באפר עם חמאת לימון כמון
בטטות אפורות עם חמאת לימון כמון עשויות להיות בדיוק המנה הצדדית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, חמאה, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו בטטות צלויות עם חמאת לימון-כמון, ליים ועוף צלוי כמון, ו כמון ליים תפוחי אדמה מתוקים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
לקרוע 4 (2-רגל-ארוך) גיליונות של רדיד כבד וערימה. סדר batatatas בשכבה 1 על גבי במרכז. עבודה עם גיליון העליון של נייר, לקפל כל צד של נייר על בטטות כדי לצרף, ולאחר מכן להפוך את החבילה רבע סיבוב לקפל על כל צד של גיליון שני של נייר כדי לצרף. חזור על קיפול עם גיליונות 2 הנותרים של נייר, הפיכת החבילה רבע סיבוב לפני כל שכבה.
פתחי אוורור בתחתית הגריל ולהסיר מתלה גריל העליון, עוזב מתלה התחתון במקום. פחם אור ב starter ארובה, ואז לשפוך החוצה על המתלה התחתון, באמצעות מלקחיים כדי לנקות מקום במרכז המדף רק גדול מספיק עבור חבילת רדיד. שים את החבילה במרחב פינה ולסדר גחלים מוארות סביב החבילה. (אין לשים גחלים מתחת או על גבי החבילה.)
Batatatas צלוי, הפיכת החבילה על כל 10 דקות, בדיקה והוספת פחם כדי לשמור על חום יציב סביב החבילה, עד סכין חיתוך חדה מוכנס באמצע הדרך לתוך batata עובר בקלות אבל עם התנגדות קלה, 45 עד 50 דקות.
בעוד בטטות הם צלייה, מערבבים יחד חמאה, מיץ ליים, פטרוזיליה, כמון, מלח ופלפל בקערה קטנה עם מזלג עד בשילוב היטב. 3unwrap batatatas בזהירות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. בטטות העונה עם מלח ופלפל ומגישים עם חמאת לימון כמון.
ניתן לצלות בטטות (במקום בגריל), עטוף בשכבת רדיד 1, באמצע תנור 204° שחומם מראש 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
ניתן לצלות בטטות (במקום בגריל), עטוף בשכבת רדיד 1, באמצע תנור 204° שחומם מראש 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.