בטן חזיר צלויה עם אפרסקים מאוחרים וארוגולה
בטן חזיר צלוי עם אפרסקים קציר מאוחר ארוגולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 1112 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 107 גרם של שומן למנה. אם יש לך חומץ שרי, פלפל, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. נסו ארוגולן וסלט צנון עם בטן חזיר מטוגנת בחום, אננס בגריל, בטן חזיר פריך, בורטן ופיצה ארוגולה, ו לינגוויני קציר בסוף הקיץ (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך 1/4 אינץ ' -חתכים עמוקים בצד השמן ביותר של בשר חזיר. לשפשף חזיר עם מלח כשר ופלפל טחון טרי. מסדרים בצל ואת הבא 3 מרכיבים במחבת צלייה גדולה; טפטוף עם שמן, ערבוב מעיל.
מניחים חזיר, הצד השמנמן למעלה, על ירקות במחבת.
אופים ב 300 עבור 3 1/2 עד 4 שעות או עד מכרז.
הסר חזיר מחבת, הזמנת 1 כף. טפטוף. להשליך שאריות וירקות.
מבשלים חזיר במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' מעל חום בינוני 3 עד 5 דקות בכל צד או עד השחמה ופריך.
מערבבים יחד אפרסקים ו -3 המרכיבים הבאים.
חום שמורות 1 כף. טפטוף במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים תערובת אפרסק בטפטופים חמים, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 5 דקות או עד מחומם היטב. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים לפי הטעם. פורסים חזיר, ומגישים עם אפרסקים חמים וארוגולה.
מפתח מזווה. חזיר בטן: השף החדש הזה fave אין שום קשר עם מערכת העיכול-זה בייקון לא מאובטח. להזמין אותו מהקצב שלך או cawcawcreek.com.