קושימומחה
מוכן ב31 שעות
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

בטן חזיר צלויה עם חרדל פריך

בטן חזיר צלויה עם חרדל פריך
חרדל פריך קלוי בטן חזיר הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 106 גרם של שומן, וסך הכל 1092 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, מלח כשר, נורת שומר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. 21 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 31 שעות. נסו חרדל מייפל וסיידר בטן חזיר מטוגנת, חזיר Chashu (בטן חזיר מטוגן במרינדה עבור Tonkotsu ראמן), ו בטן חזיר מטוגנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את כל החומרים בקערה. עיסוי לשפשף את כל בטן החזיר, ולאחר מכן לכסות ולקרר במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הסר את הבטן מהמקרר. מעיל מחבת ישרה גדולה עם שמן זית ולשים על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיף את הבצל, סלרי, שומר ושום. מתבלים את הירקות עם פלפל אדום מרוסק ומלח, לפי הטעם. מבשלים את הירקות עד שהם מתחילים לרכך ולהיות ארומטי מאוד, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
ירקירק
סלריסלרי
שומרשומר
שוםשום
בצלבצל
מלחמלח
6
מוסיפים את היין ומבשלים 3 עד 4 דקות. מערבבים את החרדל ו 2 כוסות של ציר העוף. טעם כדי לוודא שזה טעים.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
חרדלחרדל
ייןיין
7
מוסיפים את בטן החזיר וזורקים את הקורנית ועלי המפרץ. מכסים ומכניסים לתנור שחומם מראש. לטגן את הבטן במשך 6 שעות, לבדוק מדי פעם. אם רמת הנוזל יורדת להוסיף את המניות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
בטן חזירבטן חזיר
מלאימלאי
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
כאשר הבטן נעשית זה יהיה מאוד רך ועסיסי.
9
הסר את המכסה והנח את התנור לצלות. לצלות את בטן החזיר עד שהוא הופך זהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הסר את המחבת מהתנור והעביר את הבטן, מן הנוזל הצולה, ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
תנורתנור
מחבתמחבת
11
חותכים את הבטן לתוך 6 או 8 חלקים שווים בהתאם לתיאבון שלך. מסדרים את החזיר על מגש הגשה ומצקת את הנוזל הצלייה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת