קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

בטן חזיר צלויה עם תפוחי אדמה חמים וסלט צנון סלרי

בטן חזיר צלויה עם תפוחי אדמה חמים וסלט צנון סלרי
ניתן להכין את המתכון בטן חזיר קלויה עם תפוחי אדמה חמים וסלט צנון סלרי בערך 2 שעות ו 15 דקות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . לבמנה עיקרית זו יש 1434 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 127 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח, שמן צמחי, חרדל דיז'ון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 49%. ציון זה מוצק. סלט ארוגולן וצנון עם בטן חזיר חמה, סלרי מגולח, שורש סלרי וסלט צנון, ו סלט שורש צנון וסלרי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לבטן החזיר: חממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מפזרים את בטן החזיר בנדיבות עם חלקים שווים של מלח וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מניחים את בטן החזיר על רשת בתבנית צלייה. צולים כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
לאחר סיום בטן החזיר, מצננים ומניחים בצד. שמרו את השומן מהתבנית לשימוש בסלט תפוחי האדמה. לאחר שהתקרר, חלק את הבטן לפרוסות בגודל 3/4 אינץ 'על 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
בטן חזירבטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
בינתיים מחממים טיגון עמוק ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
7
בזמן שבטן החזיר צולה, הכינו את הוויניגרט לסלט הסלרי והצנון.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
בטן חזירבטן חזיר
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
8
שלב את חומץ היין האדום, דיז ' ון ובצל אדוםבמעבד מזון. מוסיפים לאט את השמן הצמחי לתחליב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
9
לסלט תפוחי האדמה: במחבת מתחילים במעט משומן החזיר השמור.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים את שאלוט, תפוחי אדמה, חרדל מגורען וחומץ יין אדום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
חרדל מלאחרדל מלא
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
11
קולים עד לחימום. מסיימים עם העירית הקצוצה, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
12
לסלט הסלרי והצנון: זורקים את הצנוניות והסלרי לוויניגרט. למעלה עם עלי סלרי.
מרכיבים שתצטרך
לחם סנדוויץ', קלוי ומפוררלחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ויניגרטויניגרט
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1
שלב את הסויה, הרוטב החם וחומץ היין האדום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
2
מטגנים בשמן עמוק את חלקי בטן החזיר בשמן החם עד להשחמה יפה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מוציאים וטובלים בזיגוג. פורסים ומגישים עם הסלטים.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים

מרכיבים

4ריבס, קצוץ טרי או קפואעלי סלרי לקישוטעלי סלרי לקישוט2גבעולי סלרי, פרוסים דקגבעולי סלרי, פרוסים דק1(חוֹרֶף)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון0קבוצותעירית טרייה, קצוצהעירית טרייה, קצוצה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל מגורעןחרדל מגורען1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בטן חזירבטן חזיר4ריבס, קצוץ טרי או קפואשומן חזיר שמורשומן חזיר שמור3צנוניות, פרוסות דקצנוניות, פרוסות דק0smallsבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר2תפוחי אדמה אדמדמים, קוביות ומבושלותתפוחי אדמה אדמדמים, קוביות ומבושלות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2(חוֹרֶף)שאלוט קצוציםשאלוט קצוצים3(חוֹרֶף)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות