ביגולי ביאנקי עם ראגו ברווז
ביגולי ביאנקי עם ראגו ברווז עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 397 קלוריות. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. הציון הזה מוצק. נסו ריגטוני עם סמרטוט ברווז., ספקטל עם ראגו ברווז, ו גרגנלי עם ראגו ברווז (מתכונים דומים).
הוראות
שוטפים את הכבדים וחותכים אותם לחתיכות בגודל ביס. בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את שמן הזית על להבה בינונית-חמה עד שהוא חם אך לא מעשן.
מוסיפים בצל והכבדים ומבשלים עד להשחמה קלה, כ -3 עד 4 דקות. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מוסיפים את היין ומביאים אותו לרתיחה מלאה. מנמיכים את האש ונותנים למרק להתבשל בעדינות, עד שהוא מצטמצם מאוד לעקביות ראגו עבה יותר, בערך 15 עד 20 דקות.
מוסיפים את המרק ואת הביגולי המוכן ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה.
להגשה מחלקים את הביגולי והרגו באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות.
מנפים יחד את הקמח והמלח. הכינו תלולית מתערובת הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע ומוסיפים בזהירות את הביצים והחלב לבאר. בעזרת מזלג מקציפים יחד את תערובת הביצים והחלב ומתחילים לשלב את הקמח החל מהשפה הפנימית של הבאר.
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח כלפי מעלה כדי לשמור על צורת הבאר. אל תדאג שהשלב הראשוני הזה נראה מבולגן. הבצק יתאחד כאשר משולבים מחצית מהקמח.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו את כל שאריות הקרום. מחק את החלקים האלה. מקמחים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 3 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש עוד 3 דקות, זכור לאבק את הלוח שלך במידת הצורך. לעטוף את הבצק פלסטיק ולאפשר לנוח במשך שעה 1 בטמפרטורת החדר.*
חותכים את הבצק ל -3 חלקים, ומעבירים כל נתח דרך מטחנת בשר המוגדרת לגודל הבלטה הקטן ביותר. עם יציאת הפסטה חותכים אותה לחתיכות בגודל 12 אינץ ' ומאבקים מיד בקמח.
הניחו על דף עוגיות מאובק בקמח תירס, והקפידו לשמור על הגדילים נפרדים. סיים את כל 3 החלקים באותה צורה.