לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תנסו צלעות טלה לתינוק עם ארטישוק וטרגון. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתי וראשוני מגיש 8 ומחירו 5.86 דולר למנה. מנה אחת מכילה 640 קלוריות, 85 גרם חלבון ו-26 גרם שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו שמן זית, פטריות תינוקות במרינדה והנוזלים שלהן, חומץ יין לבן ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 19 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 86%, וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צלעות טלה בגריל עם מחית ארטישוק, ארטישוק תינוק פריך וזית סריגנולן, צלעות טלה במרינדה בטרגון עם סלסת פקאן אננס, וצלעות טלה בגריל עם איולי לימון-טרגון ותפוז גרמולטה.
הוראות
1
מחממים את הפטם או מחבת הגריל לגובה רב.
ציוד שתשתמש בו
4 צנוניות, נקיות וגזומות, ירקות נשארו על, חצויות לאורך
צנוניות, מנוקה וגזוז, ירקות נשארים, חצויים לאורך
2
במעבד מזון מערבבים את הארטישוק, הפטריות הכבושות, השאלוט, הטרגון והחומץ. מתבלים במלח ופלפל ומפעילים את המעבד ומזרימים פנימה כ-1/2 כוס evoo עד שנוצר מטבל חלק וחלק למדי, כדקה. מגרדים את המטבל לקערת הגשה ומניחים כף דמיטאסה (קטנה) במטבל, כך שניתן יהיה למרוח אותו בקלות על כל צלעות טלה מבושל בנפרד.