קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

בייבי תפוחי אדמה עם גבינת עיזים שמנת ועשבי תיבול בסדר

בייבי תפוחי אדמה עם גבינת עיזים שמנת ועשבי תיבול בסדר
בייבי תפוחי אדמה עם גבינת עיזים שמנת ועשבי תיבול בסדר נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טרגון, ורמוט, תפוחי אדמה אדומים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה בגריל איולי חרדל עם עשבי תיבול בסדר, פילה מיניון עם דבש-דיז'ון ויניגרט, לבנדר עשב משובח גבינת עיזים וחסה חמאה, ו תפוחי אדמה צלויים עם עשבי תיבול.

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
כדי להפוך את תפוחי האדמה: בסיר בינוני לשלב את ורמוט, מים, פטרוזיליה, טרגון, גרידת לימון, ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
ורמוטורמוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
חותכים את תפוחי האדמה במחצית אופקית. חותכים חלק קטן מהקצוות המעוגלים -- כך שתפוחי האדמה עומדים בלי להתגלגל -- וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4
מוסיף את תפוחי האדמה חצויים לסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני; להתאים את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה לבשל עד רק מזלג במכרז, על 8 דקות. מניחים את תפוחי האדמה בצד כדי להתקרר בנוזל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מסננים את תפוחי האדמה, הזמנת 2 כפיות של נוזל הבישול. זרוק את עשבי התיבול ואת גרידת הלימון. עם כף קטנה או כדור מלון, לגרוף קצת מכל תפוח אדמה, כדי להפוך קצת "קערה" עבור הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
מלוןמלון
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
לזרוק את תפוחי האדמה עם השמן בקערה קטנה, ולעמוד אותם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
אופים עד השחמה קלה, כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
בינתיים, לעשות את המילוי: בקערה בינונית, שמנת את הגבינה עם קרם פרש ואת 2 כפיות של נוזל בישול שמור. מקפלים את הפטרוזיליה טחון, טרגון, עירית, ו chervil. מתבלים עם פלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
ChervilChervil
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
הסר את תפוחי האדמה מהתנור ולתת להתקרר מעט. בעוד תפוחי האדמה עדיין חמים, כפית מנה של תערובת הגבינה לתוך כל תפוח אדמה. הגדר את תפוחי האדמה על מגש ומעל עם מקטעי צ ' ייב לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
לשרת.