בייבי תרד פודינג לחם שום
והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 339 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו ציפורן שום, ביצים, בגט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו אטריות שום בטטה עם פנקטן ותרד תינוק, עוף שום מעל תרד תינוק עם צנוברים קלויים, ו תירס קלוי, שום, ברוקולי תינוק, תרד, ומוצאר מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה צלחת סופלה 6 כוסות או צלחת אפייה עמוקה אחרת. במחבת גדולה, להמיס 1/2 כף חמאה על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את התרד, מים ושום, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים כמה פעמים. לכסות ולבשל את התרד עד שהוא wilts, על 2 דקות.
הגדר מסננת מעל קערה ולנקז את התרד; לחץ קלות מאוד על התרד כדי לחלץ 1/4 כוס של נוזל.
מורחים את התרד על תבנית אפייה מעוטרת כדי להתקרר.
מחממים את 1 1/2 כפות החמאה הנותרות במחבת גדולה.
מוסיפים את הלחם לקוביות ומבשלים על חום מתון עד השחמה בתחתית, על 3 דקות. מערבבים וממשיכים לבשל עד קרוטונים הם פריך בכל רחבי, על 2 דקות יותר.
להעביר את קרוטונים לצלחת להתקרר.
בקערה, לטאטא את הביצים עם הקרם, שמור תרד בישול נוזלי, 1/2 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל ואגוז מוסקט. מערבבים את התרד ושופכים את התערובת לתוך צלחת סופל מוכן.
מורחים קרוטונים מטוגנים באופן שווה מעל.
מניחים את צלחת הסופל במחבת צלייה ושופכים מספיק מים חמים למחבת כדי להגיע לשליש מהדרך במעלה צלחת הסופל.
אופים את פודינג הלחם במשך 35 עד 40 דקות, או עד הסט.
תן לפודינג להתקרר מעט, ואז לשרת ישירות מן המנה סופל או להפוך אותו על מגש ומגישים.