בייגלה חזיר ושוויצרי
בייגלה חזיר ושוויצרי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים המתאבנים שלך. מתכון זה מספק 28 מנות. עם 125 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמרים פעילים מראש, קמח, חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו בייגלה חזיר ושוויצרי, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1 1/2 כוסות מים חמים (110 מעלות F עד 115 מעלות F), שמרים אגבה בקערה. להפריש 5 דקות.
במעבד מזון מצויד בלהב הבצק, דופק את קמח החיטה המלאה, 2 כוסות קמח לכל מטרה ומלח הים.
מוסיפים 1 ביצה ואת תערובת השמרים ואת הדופק במרווחים של 10 שניות עד הבצק מגיע יחד, על 3 פולסים. להתברר על לוח מקומח. ללוש 10 עד 12 פעמים, להוסיף עד 3/4 כוס יותר קמח אם הבצק הוא דביק מדי.
חותכים את הבצק ל 4 מנות שוות; מכסים במגבת נקייה.
על לוח משוריין, לרדד חתיכת בצק אחת לתוך מלבן 14-by-11 אינץ', 1/4 אינץ ' עבה, עם צד קצר יותר מולך.
מורחים 1 כף חרדל על פני אמצע הבצק.
מפזרים 1/4 כוס גבינה שוויצרית. מקפלים את השליש התחתון של הבצק על הגבינה, ואז מפזרים עוד 1/4 כוס גבינה שוויצרית, 1/3 כוס בשר חזיר ו 2 כפות עירית על החלק המקופל. מקפלים את השליש העליון של הבצק על הגבינה, בשר חזיר ועירית. נאסוף מחדש את הבצק למלבן בגודל 14 על 11 אינץ'.
חתוך לשבע רצועות 11 על 2 אינץ'.
אחד בכל פעם, לצבוט את הקצוות הארוכים לחתוך של כל רצועה יחד להתגלגל לתוך חבל 12 אינץ ' עם הידיים.
מעבירים את החבל לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. לתפוס את הקצוות ולהביא אותם אחד לכיוון השני, יצירת צורה U, ואז לחצות את הקצה השמאלי על הקצה הימני כדי ליצור צורה בייגלה. לחצות את הקצה השמאלי על הזכות שוב לעשות טוויסט באמצע.
חזור עם 3 חתיכות הבצק הנותרות והחרדל הנותר, גבינה, בשר חזיר ועירית, מרווחים את הבייגלה בהפרש של 3 אינץ'. מניחים בצד במשך 10 עד 15 דקות; מחממים את התנור ל 475 מעלות F.
לנצח את הביצה הנותרת בקערה.
מברישים את הבייגלה עם הביצה; מפזרים מלח ים מעושן.
אופים עד השחמה, 16 עד 18 דקות, בודק את הבייגלה כל 5 דקות כדי למנוע overbaking.