בייגלה פרלין טבולים בשוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל בייגלה פרלין טבול שוקולד. והוא מספק כ 20 מנות . מנה אחת מכילה 127 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן, סוכר חום חזק, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו בייגלה שוקולד טבול, בייגלה טבול שוקולד, ו בייגלה שוקולד טבול (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד פקאנים, סוכר חום, ושמנת.
מורחים בשכבה אחת במחבת עוגה עגולה בחמאה קלה 9 אינץ'.
אופים 20 דקות או עד הסוכר הוא מעט התגבש, ערבוב פעם אחת. מגניב במחבת 10 דקות; דק קוצצים.
מורחים תערובת בשכבה אחת על נייר שעווה.
מניחים שוקולד בכוס מדידה בטוחה למיקרוגל. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה או עד נמס, ערבוב כל 15 שניות. מיד לטבול שני שלישים של כל מוט בייגלה לתוך שוקולד, מתפתל כדי מעיל כל הצדדים.
רול מצופה קצוות של בייגלה בתערובת פקאן. מניחים בעדינות על נייר שעווה; לתת לעמוד עד שוקולד מוגדר. לאחסן במיכלים אטומים 4 ימים.