בייגלה רך זרע בן
בייגלה רך זרע Benne עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה 49 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו בצק פיצה מאפייה, חמאה, מלח ים גס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: בייגלה שומשום רך (בישול עם ילדים), אפיפיות זרע, ו שוקולד-אספרסו סירי De Crème עם מטבעות זרע Benne.
הוראות
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש עד חלקה (כ 2 עד 3 דקות).
מניחים בקערה משומנת קלות, פונה למעלה גריז. מכסים את הבצק בניילון נצמד, ומניחים לעלייה במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הכפלת בתפזורת.
מחלקים את הבצק ל 8 חלקים שווים.
מגלגלים כל חתיכה לתוך חבל באורך 16 אינץ ' על משטח מקומח קלות, שמירה על בצק שאינו בשימוש מכוסה במגבת לחה. (אם הבצק אינו נמתח בקלות, מכסים ומאפשרים לנוח 5 דקות.) טופס כל חבל לתוך U-צורה על נייר קלף מצופה תבנית אפייה. מקפלים או לסובב כל קצה למטה באלכסון, טאק תחת בצק, יצירת בצורת בייגלה. מכסים במגבת לחה; בואו לעמוד 15 דקות.
מלא 3 1/2-qt. סיר עם מים, ומערבבים סודה לשתיה; מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים. מנמיכים בעדינות 2 בייגלה לתערובת מים רותחים; מבשלים 10 שניות בכל צד.
העברה מתלה תיל משומן קלות. חזור על הליך עם בייגלה הנותרים.
מעבירים בייגלה לתבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
מברשת בנדיבות עם חמאה מומסת, ומפזרים זרעי בני ומלח ים.
אופים ב 425 במשך 12 עד 15 דקות או עד חום זהוב מבושל היטב.