קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בייגלה רך כמעט מפורסם

בייגלה רך כמעט מפורסם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בייגלה רך כמעט מפורסם. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. והוא מספק כ 6 מנות . גשו לסופר וקנו חמאה, חרדל דיז'ון, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: בייגלה רך, בייגלה רך, ו בייגלה רך.

הוראות

1
הפוך את הבייגלה: לחמם את החלב בסיר עד שהוא כ 110 מעלות; לשפוך לתוך קערה בינונית ומפזרים בשמרים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו השמרים לרכך, על 2 דקות; מערבבים את הסוכר החום 1 כוס קמח עם כף עץ. קוביות 2 כפות חמאה לרכך; מערבבים לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מוסיפים את הקמח 1/4 כוסות הנותרים ואת המלח הדק כדי להפוך את הבצק דביק. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש, הוספת קמח יותר במידת הצורך, עד חלקה אבל עדיין מעט דביק, על 5 דקות. צורה לכדור, מקום בקערה משומנת קלות לכסות עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
מלח משובחמלח משובח
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
תן עלייה בנקודה חמה עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
5
מחממים את התנור ל 450 מעלות משמנים תבנית אפייה גדולה. אגרוף הבצק כדי להסיט אותו, ולאחר מכן להפוך על משטח מקומח קלות. (אם הבצק נראה הדוק, לכסות ולתת לנוח עד שהוא מרגיע.) מחלקים את הבצק ל 6 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
רול ולמתוח כל חתיכה עם כפות הידיים שלך לתוך חבל 30 אינץ', מחזיק את הקצוות וטפיחות באמצע החבל על הדלפק כפי שאתה למתוח. צור כל חבל לצורת בייגלה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
ממיסים את הסודה לשתייה ב 3 כוסות מים חמים בתבנית אפייה רדודה. לטבול בעדינות כל בייגלה בפתרון סודה, ולאחר מכן לארגן על גיליון אפייה מוכן ומפזרים מלח גס.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מלח גסמלח גס
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
אופים עד הזהב, 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
מערבבים את המיונז, חרדל, סוכר חום וחומץ בקערה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
ממיסים את 8 כפות הנותרים חמאה בצלחת רדודה. טובלים את הכעכים החמים בחמאה, הופכים למעיל; מניחים על מתלה תיל כדי לאפשר לחמאה עודפת לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
3
מגישים את הכעכים חמים עם רוטב החרדל המתוק.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
4
צילום לארה רובי / סטודיו D
5
איור: ג ' ייסון לי