קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

בייליס פודינג Parfaits עם שיבולת שועל - אגוז קראנץ

בייליס פודינג Parfaits עם שיבולת שועל - אגוז קראנץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Parfaits פודינג בייליס עם שיבולת שועל-אגוז קראנץ. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 858 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך שיבולת שועל מיושנת, סוכר חום זהוב, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits, פירות פטל וקוקוס עם קוקוס-אגוז קראנץ, ו בייליס פודינג חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים חמאה ומשפשפים בקצות האצבעות עד שהתערובת יוצרת גושים לחים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
מערבבים באגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
5
מפזרים תערובת על תבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
אופים עד חום זהוב פריך, מדי פעם ערבוב בעדינות ולהשאיר תערובת בגושים, כ -35 דקות. מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. חנות אטומה.)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
1
שלב 3/4 כוס קרם, 6 כפות בייליס ליקר, סוכר, חלמונים ואגוז מוסקט בקערת מתכת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בייליס אייריש קריםבייליס אייריש קרים
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מניחים על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים). באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח עד custard מתעבה ו מדחום רושמים 71°, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
הסר מעל המים והכה עד מגניב, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מערבבים הנותרים 6 כפות ליקר. מקציפים הנותרים 1/2 כוס קרם בקערה בינונית עד פסגות בינוניות. מקפלים לתוך פודינג. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
שכבה 1/4 פודינג כוס, 1 כף דומדמניות ו 3 כפות מחנק בכל אחד שש 12-אונקיות גביע; לחזור שכבות 1 יותר זמן.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
6
מגישים מיד או לקרר עד 1 שעה.