בייליס פודינג Parfaits עם שיבולת שועל - אגוז קראנץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Parfaits פודינג בייליס עם שיבולת שועל-אגוז קראנץ. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 858 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך שיבולת שועל מיושנת, סוכר חום זהוב, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits, פירות פטל וקוקוס עם קוקוס-אגוז קראנץ, ו בייליס פודינג חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה.
מוסיפים חמאה ומשפשפים בקצות האצבעות עד שהתערובת יוצרת גושים לחים.
מפזרים תערובת על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים עד חום זהוב פריך, מדי פעם ערבוב בעדינות ולהשאיר תערובת בגושים, כ -35 דקות. מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. חנות אטומה.)
שלב 3/4 כוס קרם, 6 כפות בייליס ליקר, סוכר, חלמונים ואגוז מוסקט בקערת מתכת גדולה.
מניחים על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים). באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח עד custard מתעבה ו מדחום רושמים 71°, על 8 דקות.
הסר מעל המים והכה עד מגניב, על 8 דקות.
מערבבים הנותרים 6 כפות ליקר. מקציפים הנותרים 1/2 כוס קרם בקערה בינונית עד פסגות בינוניות. מקפלים לתוך פודינג. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות או לילה.
שכבה 1/4 פודינג כוס, 1 כף דומדמניות ו 3 כפות מחנק בכל אחד שש 12-אונקיות גביע; לחזור שכבות 1 יותר זמן.
מגישים מיד או לקרר עד 1 שעה.